Horeca grootkeuken techniek

U bent opzoek naar een grootkeuken voor de horeca en wilt ook nog een bedrijf dat de juiste vaardigheden en techniek in huis heeft om u goed van dienst te kunnen zijn? Dan zit u bij Bijkerk Gastronomie goed.

Horeca grootkeuken techniek

Vooral in de horeca moet er aan een heleboel regels en wetten worden voldaan met betrekking tot de hygiëne en het milieu. Het is daarom belangrijk dat u een grootkeuken voor de horeca op maat kunt laten maken die voldoet aan alle eisen. Bijkerk Gastronomie is in staat een volledig passende oplossing te bieden. Tevens beschikken we over de techniek om het interieurontwerp van uw grootkeuken als 2D of 3D tekening aan u te laten zien. Met behulp van een groot beeldscherm kan er zelfs een virtueel bezoek worden gebracht aan de grootkeuken.

Bent u al enthousiast geworden?