Interieurbouw

Onze toegevoegde waarde

De standaard inrichting bestaat niet. Zeker niet wanneer het gaat om professionele inrichtingen waar snel, goed, hygiënisch en veilig gewerkt moet kunnen worden.

Iedere opdrachtgever heeft zo z’n eigen wensen en eisen. Bijkerk Gastronomie zoekt hiervoor de juiste oplossing.

Wij doen zaken met een groot aantal gerenommeerde producenten. Bedrijven die in staat zijn om datgene te leveren wat gevraagd wordt. En die voldoen aan de strengste eisen die gevraagd worden door ons. Eisen die betrekking hebben op kwaliteit, materiaalkeuze, uitvoering, uitstraling en bedieningsgemak.

Geen opdracht is hetzelfde, geen keuken is dezelfde. De variatie in wensen en eisen is dan ook zeer groot, evenals de variatie aan mogelijkheden.

Temidden van deze diversiteit in vraag en toepassingen is de constante factor bij Bijkerk Gastronomie het leveren van keukeninrichting en interieur op maat. Voor ieder budget.

Ook wanneer het gaat om andere zaken waarmee u als klant te maken hebt of kunt krijgen, zoals (Europese) wetgeving, subsidieregelingen, milieuvoorschriften en eisen ten aanzien van hygiëne en veiligheid of financieringsmogelijkheden, heeft Bijkerk Gastronomie de kennis en mankracht in huis om voor u het nodige ‘veldwerk’ te verrichten en u te informeren over nieuwe ontwikkelingen, mogelijkheden en beperkingen.

Kortom:

De belangstelling van Bijkerk Gastronomie gaat veel verder dan het verkopen van een nieuwe professionele keukeninrichting. Het is een bedrijf dat de eigen branche een warm hart toedraagt en ook anderen wil laten delen in de aanwezige kennis, vakmanschap en ervaringen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Belt u dan met Bijkerk Gastronomie voor een afspraak, telefoon: (053) 572 68 00.