Ontwerp & Design

Bijkerk Gastronomie maakt ontwerpen, zowel 2D – 3D, als virtuele presentaties voor bedrijven en instellingen die gerelateerd zijn aan de professionele food en drank productie en distributie. Van keuken en interieur ontwerpen tot volledige concept ontwikkelingen waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog bij ons in het vaandel staat. Indien gewenst verzorgen wij technische en productie tekeningen waarbij de volledige projectbegeleiding ook tot de mogelijkheden behoort.

Voor het schrijven van bestekken bent u aan het juiste adres bij Bijkerk Gastronomie, waarbij wij natuurlijk optimaal gebruik maken van onze expertise in de meest uiteenlopende projecten waar elke dag topprestaties worden gevraagd.

Bijkerk Gastronomie ziet het als haar missie om de werkmethodieken in de grootkeuken te verbeteren en het niveau in de professionele keuken te verhogen. Dit doen wij met logistieke oplossingen en vooral passie voor ons vak.

Bekijk deze VRtour fullscreen.