Show cooking

In de wereld van show cooking is het belangrijk dat uw “cooking” een mooie uitstraling heeft. In deze open keuken waar de gerechten voor uw klanten à la minute worden bereid en u met het koken een ware show weg geeft zullen uw eisen voor een keuken veelal betrekking hebben op de materiaalkeuze, uitvoering en uitstraling. De keuken zal mooi moeten zijn voor het oog, maar tevens moet u natuurlijk snel, goed, hygiënisch en veilig kunnen werken. Er is kortom een heleboel waar rekening mee moet worden gehouden bij show cooking.

Show cooking

De ontwerpers van Bijkerk Gastronomie zullen bij hun ontwerp al deze criteria in acht nemen. De juiste materiaalkeuze, vorm, comfort en capaciteit zijn vanzelfsprekende elementen die in het ontwerp zullen worden verwerkt. Omdat geen keuken hetzelfde is, is de variatie aan keuze en mogelijkheden bij Bijkerk Gastronomie zeer groot. Zo kunt u dus naar eigen wens uw complete keuken voor show cooking samenstellen.