Uitgifte buffet

Wilt u een perfect op maat gemaakt uitgifte buffet? Waar u zelf alles naar eigen wens en smaak kunt bepalen? Bij Bijkerk Gastronomie is dat mogelijk! U kunt zelf bepalen hoe uw uitgifte buffet eruit komt te zien: van uitvoering tot materiaalkeuze en van uitstraling tot inbouwapparatuur. Bijkerk Gastronomie biedt u een groot scala aan mogelijkheden voor het presenteren en het op temperatuur houden van diverse producten. we leveren en installeren het uitgifte buffet en de bijbehorende “gereedschappen”. Daarnaast dragen we ook zorg voor het complete ontwerp, inclusief routing en het logistieke concept.

Uitgifte buffet

Bijkerk Gastronomie staat garant voor hoge kwaliteit en maatwerk, waarbij vrijwel elke opstelling mogelijk is. Heeft u nog vragen omtrent het uitgifte buffet? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.